BIJENSCHANS KINDERBOERDERIJ HUIZEN WEER OPEN

Vanaf 30 april is de bijenschans op het terrein van Kindeboerderij de Warande in Huizen weer te bezoeken. Iedere laatste zondag van de maand vertelt een imker van de vereniging iets over de (honing)bij onder de noemer: "bijles bij de bijen".

Sinds 2014 staat er een prachtige bijenschans op het terrein van de kinderboerderij. Deze is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen de imkersvereniging Blaricum en omstreken, de gemeente Huizen en de kinderboerderij. De bijenschans is niet alleen van belang voor het in stand houden van de bijenpopulatie, het is ook een verrijking van het park, de omgeving en de kinderboerderij, vanwege zijn unieke educatieve functie. De bijenschans is van april t/m september elke laatste zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur geopend voor iedereen!

Welke dagen te bezoeken?

• 30 april
  • 28 mei
  • 25 juni